Amplifying your potential.

Error in 1.60 on Xbox One

Full-scene Motion Blur for Unity Pro
6 posts • Page 1 of 1

Error in 1.60 on Xbox One

Postby Stalker_23b » Tue Oct 27, 2015 12:46 pm

Hi!
I am getting this error after updating to 1.6.0. It happens only in Xbox One build.

Invalid argument for AddTexture()
UnityEngine.MaterialPropertyBlock:AddTexture(MaterialPropertyBlock*, Int32, Texture)
UnityEngine.MaterialPropertyBlock:AddTexture(String, Texture)
AmplifyMotion.SkinnedState:RenderVectors(Camera, CommandBuffer, Single, Quality) (at C:\MXN2\Assets\AmplifyMotion\Plugins\SkinnedState.cs:789)
AmplifyMotionObjectBase:OnRenderVectors(Camera, CommandBuffer, Single, Quality) (at C:\MXN2\Assets\AmplifyMotion\Plugins\AmplifyMotionObjectBase.cs:342)
AmplifyMotionCamera:RenderVectors(CommandBuffer, Single, Single, Quality) (at C:\MXN2\Assets\AmplifyMotion\Plugins\AmplifyMotionCamera.cs:265)
AmplifyMotionEffectBase:OnPostRender() (at C:\MXN2\Assets\AmplifyMotion\Plugins\AmplifyMotionBase.cs:994)
Stalker_23b
 
Posts: 6
Joined: Fri Aug 07, 2015 9:49 am

Re: Error in 1.60 on Xbox One

Postby Ricardo Teixeira » Tue Oct 27, 2015 3:08 pm

Stalker_23b wrote:Hi!
I am getting this error after updating to 1.6.0. It happens only in Xbox One build.

Invalid argument for AddTexture()
UnityEngine.MaterialPropertyBlock:AddTexture(MaterialPropertyBlock*, Int32, Texture)
UnityEngine.MaterialPropertyBlock:AddTexture(String, Texture)
AmplifyMotion.SkinnedState:RenderVectors(Camera, CommandBuffer, Single, Quality) (at C:\MXN2\Assets\AmplifyMotion\Plugins\SkinnedState.cs:789)
AmplifyMotionObjectBase:OnRenderVectors(Camera, CommandBuffer, Single, Quality) (at C:\MXN2\Assets\AmplifyMotion\Plugins\AmplifyMotionObjectBase.cs:342)
AmplifyMotionCamera:RenderVectors(CommandBuffer, Single, Single, Quality) (at C:\MXN2\Assets\AmplifyMotion\Plugins\AmplifyMotionCamera.cs:265)
AmplifyMotionEffectBase:OnPostRender() (at C:\MXN2\Assets\AmplifyMotion\Plugins\AmplifyMotionBase.cs:994)


Hello,

It's great to hear from you, looking forward to your racing game. What Unity version are you currently using to build for the Xbox? Let us know and we will run a few tests on our side.

Thanks!
Sales & Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Ricardo Teixeira
 
Posts: 707
Joined: Fri Aug 09, 2013 2:26 pm

Re: Error in 1.60 on Xbox One

Postby Stalker_23b » Tue Oct 27, 2015 3:43 pm

Thanks for help!
Our game is in deep "when its done" state )

We are using 5.2.0f3 for now, and thinking about 5.2.2

How do you think, can this error be related to using materials without "_MainTex" property?
Stalker_23b
 
Posts: 6
Joined: Fri Aug 07, 2015 9:49 am

Re: Error in 1.60 on Xbox One

Postby Ricardo Teixeira » Wed Oct 28, 2015 11:47 am

Stalker_23b wrote:Thanks for help!
Our game is in deep "when its done" state )

We are using 5.2.0f3 for now, and thinking about 5.2.2

How do you think, can this error be related to using materials without "_MainTex" property?


Hello,

Yes, it requires both _MainTex and _Cutoff only for TransparentCutout materials, so please make sure you use those property names. We will change a few things on our side to avoid that error when the _MainTex is not present.

We will be in touch soon, thanks!
Sales & Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Ricardo Teixeira
 
Posts: 707
Joined: Fri Aug 09, 2013 2:26 pm

Re: Error in 1.60 on Xbox One

Postby Stalker_23b » Fri Oct 30, 2015 9:48 am

Ok, thank you, i will change property names. I think using standard names will be good practice overall. But property names CAN be anything, so you need to respect this in some way.
Stalker_23b
 
Posts: 6
Joined: Fri Aug 07, 2015 9:49 am

Re: Error in 1.60 on Xbox One

Postby Ricardo Teixeira » Fri Oct 30, 2015 10:39 am

Stalker_23b wrote:Ok, thank you, i will change property names. I think using standard names will be good practice overall. But property names CAN be anything, so you need to respect this in some way.


Awesome, let us know if you run into any additional issues we would be happy to help. We will do our best to improve flexibility but there are certain engine specific limitation/rules that cannot be avoided, we will definitely look into it.

Thanks!
Sales & Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Ricardo Teixeira
 
Posts: 707
Joined: Fri Aug 09, 2013 2:26 pm


6 posts • Page 1 of 1

Return to Amplify Motion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron