Amplifying your potential.

Motion looks like debug mode when played on a mobile device.

Full-scene Motion Blur for Unity Pro
6 posts • Page 1 of 1

Motion looks like debug mode when played on a mobile device.

Postby dijital » Mon Feb 27, 2017 6:14 pm

Hi, I am using the latest trial from the unity asset store and i am getting a problem, everything works fine in the unity editor (4.7.2) but when I build to a device, it looks like it is set in debug mode (rainbow colours). it shows a normal display every so often but goes back to the debug type display again in about two seconds.

This happens on android and apple devices, can anybody help?

Thanks
dijital
 
Posts: 10
Joined: Mon Feb 27, 2017 6:02 pm

Re: Motion looks like debug mode when played on a mobile dev

Postby Ricardo Teixeira » Mon Feb 27, 2017 6:18 pm

dijital wrote:Hi, I am using the latest trial from the unity asset store and i am getting a problem, everything works fine in the unity editor (4.7.2) but when I build to a device, it looks like it is set in debug mode (rainbow colours). it shows a normal display every so often but goes back to the debug type display again in about two seconds.

This happens on android and apple devices, can anybody help?

Thanks


Hello,

Thank you for reporting the problem, we really appreciate it. We have not come across this issue before, we will have to run a few tests on our side.

We will get back to you as soon as possible.

Thanks!
Sales & Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Ricardo Teixeira
 
Posts: 707
Joined: Fri Aug 09, 2013 2:26 pm

Re: Motion looks like debug mode when played on a mobile dev

Postby Ricardo Teixeira » Mon Feb 27, 2017 6:23 pm

dijital wrote:Hi, I am using the latest trial from the unity asset store and i am getting a problem, everything works fine in the unity editor (4.7.2) but when I build to a device, it looks like it is set in debug mode (rainbow colours). it shows a normal display every so often but goes back to the debug type display again in about two seconds.

This happens on android and apple devices, can anybody help?

Thanks


Are you using Unity Pro for Mobile?
Sales & Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Ricardo Teixeira
 
Posts: 707
Joined: Fri Aug 09, 2013 2:26 pm

Re: Motion looks like debug mode when played on a mobile dev

Postby dijital » Mon Feb 27, 2017 6:43 pm

Yes, I am

Thanks.
dijital
 
Posts: 10
Joined: Mon Feb 27, 2017 6:02 pm

Re: Motion looks like debug mode when played on a mobile dev

Postby dijital » Mon Feb 27, 2017 10:00 pm

I am using the demo version linked on your unity asset store page.
dijital
 
Posts: 10
Joined: Mon Feb 27, 2017 6:02 pm

Re: Motion looks like debug mode when played on a mobile dev

Postby Ricardo Teixeira » Tue Feb 28, 2017 11:03 am

Thank you for the additional information, we will let you know as soon as we have any new developments.
Sales & Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Ricardo Teixeira
 
Posts: 707
Joined: Fri Aug 09, 2013 2:26 pm


6 posts • Page 1 of 1

Return to Amplify Motion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest