Amplifying your potential.

No shadows receiving

Node-based Shader Editor
6 posts • Page 1 of 1

No shadows receiving

Postby Eugene » Wed Jun 13, 2018 4:14 am

Hello guys,
Just buy shader editor and maybe miss something, but have this issue.

Use Unity 2018.1.4 with new rendering pipeline. Shader isn't fully transparent, just cutout
https://gyazo.com/d354fe0bf708eeaf130f02fab03ea328

Their regular lightweighted shaders work properly.

What do I do wrong?
Eugene
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 13, 2018 4:05 am

Re: No shadows receiving

Postby Amplify_Borba » Wed Jun 13, 2018 11:03 am

Hello Eugene, thank you for getting in touch and for your support!

I've just tested our latest ASE version available for download through our website, v1.5.3.011 – 6th June 2018, with Unity 2018.1.4f1, and couldn't replicate the issue you're having.

Could you please make sure that you're using the latest version and, if the issue is still present, send us a sample so that we can further investigate it on our side?

Thanks!
Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Amplify_Borba
 
Posts: 607
Joined: Mon Jul 24, 2017 9:50 am

Re: No shadows receiving

Postby Eugene » Wed Jun 13, 2018 6:30 pm

I just bought shader editor yesterday and updated unity to .1.4 also yesterday, so it is updated.

This is link to project (one my model, texture, and very basic shader) https://drive.google.com/file/d/1dZr73B ... sp=sharing


Thank you
Eugene
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 13, 2018 4:05 am

Re: No shadows receiving

Postby Amplify_Borba » Thu Jun 14, 2018 10:59 am

Thank you for taking the time to send us a sample!

I've confirmed that you're using an out-of-date version of ASE ( 1.5.3_01 ), and that the issue is fixed by updating to the latest one and importing our SRPTemplates package. It was an old depth related issue with our LW SRP template, which has since been corrected.

Aspid.jpg
Aspid.jpg (149.23 KiB) Viewed 149 times


Please download the latest ASE version then import the updated templates package as mentioned above, as the version available in the Asset Store is usually behind the one available from our website, since we update quite regularly.

Let me know if the issue is fixed on your side after following these steps, thanks!
Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Amplify_Borba
 
Posts: 607
Joined: Mon Jul 24, 2017 9:50 am

Re: No shadows receiving

Postby Eugene » Mon Jun 18, 2018 7:37 pm

Thank you, guys. Now it is working correctly!
Eugene
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 13, 2018 4:05 am

Re: No shadows receiving

Postby Amplify_Borba » Mon Jun 25, 2018 1:59 pm

Thank you for letting us know it's now working correctly on your side!

Have you had the chance to rate and review Amplify Shader Editor? It would be awesome if you could share your experience with the Unity community, the Unity Asset Store thrives on user interaction and direct feedback.
Every bit helps, your feedback is extremely valuable to us!

Feel free to get back in touch if you have further issues or questions, thanks!
Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Amplify_Borba
 
Posts: 607
Joined: Mon Jul 24, 2017 9:50 am


6 posts • Page 1 of 1

Return to Amplify Shader Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests