Amplifying your potential.

Amplify Color not working after building.

Advanced Color Grading for Unity Pro
2 posts • Page 1 of 1

Amplify Color not working after building.

Postby nivisionag » Mon Aug 29, 2016 9:19 pm

Hi,

Amplify Color work in editor. I added Amplify Color Effect script and select Lut Texture (Blue Hue). After building and running game post process not work. I have unity 5.4.0f3.
nivisionag
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 29, 2016 9:07 pm

Re: Amplify Color not working after building.

Postby Ricardo Teixeira » Mon Aug 29, 2016 10:08 pm

nivisionag wrote:Hi,

Amplify Color work in editor. I added Amplify Color Effect script and select Lut Texture (Blue Hue). After building and running game post process not work. I have unity 5.4.0f3.


Hello,

Thank you for using Amplify Color, we really appreciate it. We would be happy to help you resolve any issues that you might be experiencing. What platform are you targeting? Is the problem also present in a new scene using a new camera asset? Any errors in the log file?

Looking forward to your reply, thanks!

All the best,
Ricardo Teixeira
@amplifycreates
Sales & Customer Relations at Amplify Creations
Learn more about our offering: Amplify Creations Products
Amplify Shader Editor won the Asset Store Best Tool Award - Thank you for your support!
User avatar
Ricardo Teixeira
 
Posts: 954
Joined: Fri Aug 09, 2013 2:26 pm


2 posts • Page 1 of 1

Return to Amplify Color

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest